Søg i denne blog

mandag den 15. oktober 2012

Lakselasagne

Lakselasagne er nok min favoritaftensmad fra min kostplan. Den smager himmelsk, og så er der meget af det.



En portion indeholder 536 Kcal

150 g Laks
30 g Fuldkornslasagneplader
200 g Spinat
50 g Peberfrugt i tern
1½ dl Skummetmælk
25 g Løg i tern
10 g Rasp
Revet eller stødt muskatnød


  • Spinat, peberfrugt og løg varmes op i en gryde. Til sidst kommes mælken og muskatnød heri.
  • Lasagnen anrettes i et fad. Først laks, så grønsager og plader. Gentages, indtil der ikke er mere. Til sidst drysses med rasp over lasagnen.
- Chris

3 kommentarer:

  1. Er det lakse steak? hvad med skin på laksen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, du kan godt bruge lakse steak. Skindet skal af inden. Man skal skære den i mindre stykker. Man kan også bruge f.eks. røget laks. Håber at det var nok svar. =)

      Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet