Søg i denne blog

tirsdag den 13. november 2012

Tomattærte med hytteost


Tærten indeholder 145 Kcal pr. 100 g

Tærtebund:
150 g Hvedemel
50 g Grahamsmel
4 spsk. Olie
5 spsk. Koldt vand
½ tsk. Salt

Fyld:
200 g Løg i tern
2 Fed hvidløg
4 Tomater i skiver
3 Æg
1 dl Skummemælk
3 g Hytteost
Basilikum
Salt og peber


  • Bland alle ingredienserne til tærtedejen, rul den tyndt ud og kom den i en tærteform.
  • Fordel tomater og løg på tærtebunden.
  • Pis æg og mælk sammen, og bland herefter hytteosten deri sammen med lidt basilikum, salt og peber.
  • Hæld blandingen over tærtenbunden med fyld.
  • Bages ved 180 grader i ca. 45 min.
- Chris.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar