Søg i denne blog

torsdag den 8. november 2012

Kartoffelsuppe med jordskok og porre

I de kolde tider er det altid godt med en god suppe. Her er opskriften på min ynglings.




En portion indeholder 480 Kcal (Svarer til ca. tre tallerkenfulde)

200 g Kartoffel
150 g Jordskok
100 g Porre
½ Terning grønsagsbouillon
100 g Creme fraiche 18 %

Fremgangsmåde:
  • Skær kartoffel og jordskok ud i tern og kommes i en gryde. Porren skæres i ringe og halvdelden kommes i gryden.
  • Kom vand i gryden så det dækker grønsagerne.
  • Tilsæt grønsagsbouillon og kog grønsagerne møre.
  • Suppens blendes med stavblender.
  • Herefter kommes creme fraiche og resten af porre i retten. Smages til med salt og peber. Hvis suppen er blevet for tyk, kan man tilsætte vand til ønsket konsistens. Suppen er klar, når porren er blød.
- Chris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar